Het Maatwerk

Al sinds 2006 is Pakkend een begrip in Groot-Amsterdam en ver daarbuiten waar het gaat om maatkleding voor heren.  

Gewaardeerd door de kwaliteit van de maatpakken en de aangename laagdrempelig sfeer die wij weten te creëren in zowel onze winkels als op locatie.

Het aanbod bestaat naast maatpakken en -shirts tevens uit de zogenaamde business casuals en trouwpakken op maat. Uiteraard bieden wij bijpassende accessoires en schoenen om het geheel af te maken en je van top tot teen te kleden.

De Keuze

De aanschaf van maatkleding is voor sommigen een feest, voor de ander een routineklus of wellicht noodzakelijk kwaad. In elk van de gevallen zijn we je graag van dienst met een professioneel advies.

Stel jezelf vooraf een aantal vragen.

Uitbreiding van je garderobe of vervanging van een pak? Ga je het alleen zakelijk of ook in je vrije tijd dragen? En wat wil je ermee uitstralen?

Ook praktische zaken kunnen een rol spelen, fiets je ermee of reis je veel? Wellicht is het voor een speciale gelegenheid? De keuze van de stof en de afwerking kun je zo eenvoudig op deze punten afstemmen.

Aanbod & prijzen

Pakkend Zakelijk heeft in de loop der tijd een groot aantal weverijen aan zich kunnen te binden en kan zodoende keuze bieden uit meer dan 3.000 stoffen in diverse prijscategorieën .

Alle afwerkingopties zijn in deze vaste prijs inbegrepen, dus achteraf geen verborgen kosten. Varieer daarom naar hartenlust in het ruime aanbod aan voeringen, knopen, garen en initialen. Ook de breedte en het type van de revers, de opzet van de zakken en de stijl van de schouder helpen je om jouw perfecte maatpak te creëren.

Meer inspiratie? Bezoek ons Lookbook