Is er specifieke werkgeversinformatie?

Wij bezoeken organisaties van groot tot klein, lees deze werkgeversinformatie en zie hoe eenvoudig het is om met Pakkend Zakelijk samen te werken. Als werkgever werk je zo kosteloos aan de representativiteit en de werknemerstevredenheid binnen jouw organisatie.

Alles is bij ons toegespitst op kwaliteit, gemak en eenvoud. Wij creëren voor jouw organisatie een professioneel en stijlvol event dat zonder twijfel gewaardeerd wordt door de medewerkers. Pakkend Zakelijk verzorgt bovendien alle communicatie en maakt een portal in de look-and-feel van de organisatie specifiek toegespitst op het event. Puur gemak.

Er zijn meer partijen in de markt met soortgelijke concepten, maar waarin verschillen deze van elkaar? Wij onderscheiden ons op deze manier:

Maatwerk Pakkend Zakelijk biedt maatwerk. Geen bedrijfskleding, geen aangepast zakelijk label, maar maatwerk met vele kosteloze afwerkingsopties en een onbeperkt aantal meetpunten, zonder restricties. Alle maten worden discreet opgeslagen, waardoor het eenvoudig is een herhaalopdracht te plaatsen.

Stoffen & opties Met meer dan 3.000 stoffen en een zeer groot aantal kosteloze afwerkingsopties, om het pak naar persoonlijke voorkeur af te werken, heeft Pakkend Zakelijk een ongeëvenaard aantal keuzevrijheden. Bijna altijd zonder additionele kosten.

Styling Elke meetsessie gaat gepaard met een advies over kleur, vorm en stijl en geeft antwoord op de vraag: ‘Hoe zorg je ervoor dat jouw kleding flatteert?’. We zorgen ervoor dat het pak en shirt in je voordeel spreken terwijl je je eigen stijl bewaakt en creëert.

Vermaakservice Flink afgevallen of onverhoopt iets aangekomen? Geen probleem. Een wens of verzoek ten aanzien van de pasvorm is bij ons geen probleem, wij voeren reparaties kosteloos uit.

Tarieven Pakkend Zakelijk biedt hoogwaardig maatkleding tegen tarieven die concurreren met ready to wear (confectie) kleding. Alle afwerkingsopties zijn bovendien in deze tarieven verwerkt, zodat je nooit voor onvoorziene kosten komt te staan.

Levering Maatwerk wordt aangemeten, afgepast en afgeleverd bij jou op locatie. Waar doorgaans 8-10 weken de standaard levertermijn is, passen wij het maatwerk al na 4 tot 5 weken af, waarna wij het binnen 2 weken afleveren.

Betaling Betaling geschiedt door middel van een mobiele pin: 50% bij aanmeten, 50% na afleveren.

Communicatie Voorafgaand aan een bezoek van Pakkend Zakelijk aan de organisatie, kan een aantal communicatiemiddelen worden ingezet om zoveel mogelijk medewerkers van ons aanbod te laten profiteren. Pakkend Zakelijk neemt alle werkzaamheden uit handen en communiceert kort, krachtig en stijlvol. Wij stellen hiervoor standaard een communicatieplan op.

Event Een event van Pakkend Zakelijk is altijd maatwerk. Een professionele pop-up store wordt voorzien van pashokjes, spiegels, garderobekoffers en andersoortige aankleding om een comfortabele setting te creëren. Desgewenst kan een event worden verrijkt door samenwerking met een of meerdere van onze partners. Resultaat: een ludiek evenement met een unieke bezoekerservaring.

Tot slot Bij Pakkend Zakelijk geen hautain gedrag, maar een toegankelijke houding. Zowel bij de totstandkoming met de werkgever als in het vervolgcontact met de werknemer. Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren en een on-Nederlands goede service te bieden.

En wat verwachten wij van jou? Deze werkgeversinformatie gelezen en ook interesse in een event? Dat begrijpen we, want we verwachten van jou als organisatie niet veel als het gaat om hulp bij de totstandkoming, slechts een positieve en constructieve instelling. We willen er namelijk alles aan doen om er samen een geslaagd event van te maken waarbij de werknemer op de wenken wordt bediend! Slechts bij het reserveren van een geschikte ruimte en hulp bij de verzending van de interne communicatie zullen wij een beroep (moeten) doen op de organisatie.

Welke vormen van maatwerk zijn er?

Pakkend Zakelijk levert hoge kwaliteit maatkleding met een breed aanbod aan prachtige stoffen die wij verwerken in onze made-to-measure maatwerk. Een groot verschil met ready to wear (confectie) pakken en shirts. Er bestaat regelmatig onduidelijkheid over de verschillende vormen van ‘maatwerk’. Deze zijn eenvoudig te onderscheiden in de volgende typen:

Made to measure Bij made to measure pakken wordt per persoon een uniek pak gemaakt op basis van een bestaand patroon. Dit is de manier waarop Pakkend Zakelijk werkt. Het Pakkend patroon bestaat al 10 jaar en wordt constant geperfectioneerd. Ook worden er constant kosteloos nieuwe mogelijkheden aangeboden voor wat betreft pasvorm en afwerkingsopties. (Prijsindicatie: 500 – 3.000 euro)

Bespoke tailoring  Bij bespoke tailoring wordt het product gemaakt op de specifieke maten en wensen van de klant. De klant wordt nauw betrokken bij de vervaardiging en houdt een zekere controle over het pak. In het verleden werd deze term specifiek toegepast voor op maat gemaakte pakken voor mannen, tegenwoordig wordt hij ook wel gebruikt voor schoenen, sierraden en andere kledingstukken. (Prijsindicatie: vanaf 3.000 euro)

Ready to wear Een ready to wear pak – de naam zegt het al – is een pak dat direct gedragen kan worden vanuit het rek. Meestal met kleine aanpassing en aan bijvoorbeeld de taillering, de broek- en de mouwlengte. De vorm van aanbieden van bijvoorbeeld SuitSupply. (Prijsindicatie: 250 – 2.000 euro)

Op welke punten biedt Pakkend advies?

Pakkend Zakelijk richt zich op de inhoud, is niet slechts bezig met het in de maag splitsen van pakken. Wij adviseren, inspireren en enthousiasmeren door deskundig advies te geven.

 Advies over imago Wat is jouw imago en wat is jouw gewenst imago? En hoe speel je daar op in middels jouw kleding?

– Advies over stoffen Welke stof past bij jou? Dik, dun, zwaar, licht? Wol, linnen, katoen wellicht? 

– Advies over pasvorm Hoe zorg je ervoor dat een pak flatteert en in je voordeel werkt?

– Advies over kleur Wat past bij huidskleur en haar en wat is de psychologische uitwerking?

– Advies over stijl Hoe bewaak/creëer jij jouw stijl en hoe is deze toepasbaar in de zakelijke context?

– Advies over onderhoud Hoe intensief draag je het pak? Fiets je ermee? Hoe vaak stomen? 

Maakt Pakkend Zakelijk ook trouwpakken?

Jazeker doen wij dat! We hebben hier zelf een aparte site voor met heel veel informatie die je vooraf kunt raadplegen om geinspireerd te worden en het voor jou perfecte pak te laten maken.

Bezoek daarom www.trouwpakoplocatie.nl